Köpstopp, #014

5 Feb

Ett I-landsproblem så klart, men jag måste utlysa ett köpstopp för mig själv 2013. Det gäller skönhetsprodukter! Efter att ha varit medlem i Glossybox i ett år har jag mina badrumsskåp fullmatade med små flaskor och burkar med krämer och allehanda smink, som jag helt enkelt måste försöka använda upp innan jag köper mer. Glossybox är i och för sig väldigt trevligt – man prenumererar på en liten lådda som kommer varje månad fylld med 5-6 olika produkter, en del i miniförpackningar och ibland även i fullstora förpackningar. Värdet på innehållet om man skulle köpa det över disk överstiger alltid priset man betalar per box med råge. Dessutom har jag ett gäng fina rosa boxar jag kan använda när jag vill ge bort en present. Men nu efter jul sa jag alltså upp prenumerationen. Jag hinner helt enkelt inte med!

Och sen ska vi inte tala om nagellack som köps ibland och ögonskuggor i nån nyans som jag får för mig att jag saknar och sen när jag kommer hem visar det sig att jag har en nästan identisk redan.

Till det ska läggas att jag oerhört sällan sminkar mig över huvud taget. Jag har aldrig förstått mig på det där att det skulle vara omöjligt att gå ut omålad och jag har vid min mogna ålder inte ens riktigt nån kläm på hur jag ska sminka mig. Jag har väl alltid tyckt att det inte varit så stor idé – mission impossible liksom. Även fast jag själv kan se att lite färg här och var faktiskt livar upp lite. Men orka klockan sju på morgonen! Och så sminkar jag mig ibland och så glömmer jag bort att jag gjort det och gnuggar mig i ögonen. Och har jag mascara så tycker jag att jag blir irriterad på ögonen framåt eftermiddagen (kan ju bero på att jag gnuggat mig i ögonen dårå).

Jag vet. Jag kommer aldrig att bli någon fin dam hur jag än försöker. Det är kört.

Men köpstopp 2013 då. Tummis på det. OBS! gäller dock inte förbrukningsvaror såsom duschkräm, bodylotion, schampo, balsam, hårstylingprodukter o tandkräm e t c. Det går ju liksom åt. Men jag måste göra slut på de där udda provflaskorna jag har av sånt också.

Detta inlägg är inte sponsrat av Glossybox även om man kanske skulle kunna tro det, men jag tycker faktiskt det är en rätt kul idé.  Och det är alltid kul att få paket! 🙂

Annonser

Ett svar to “Köpstopp, #014”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ritualer, #029 « Annas Sanna - februari 20, 2013

    […] Så nu passar jag på att köpa på mig lite grand. Och nej, duschkräm och sånt omfattas inte av köpstoppet jag skrev om […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: